90 minutters wellnes

90 minutter 895.- kr

1,5 time afbalanceret, intuitiv massage.

Du er fuldstændig afklædt (altså nøgen) under denne massage, men er selvfølgelig dækket. af et lagen.

Hele din krop masseres med lange blide strøg, og indimellem mere faste strøg og akupressur.

Denne massage får dig helt ned i gear, du sanser kun mine hænder, og din egen livsenergi som sættes igang. I begyndelsen kan du have svært ved at komme helt ud af hovedet og ned i din krop, men jo mere du giver slip på dine tanker, des mere slapper du af under denne behandling. Du kommer dybt, dybt ind i dig selv og sanser musikken i baggrunden, samtidig med du mærker hver og en berøring. Der er på ingen måde seksuelle undertoner i denne massage, dette vil jeg understrege kraftigt. Dette gør jeg fordi, jeg strejfer også dine erogene zoner, når jeg gør det, sætter jeg tilligemed gang i din seksuelle energi.

HVORFOR DET?

(kort fortalt) Den seksuelle energi sammen med din livsenergi, giver en en kombination af ekstrem velvære, i Kina og indien har man brugt denne massageform i mange tusinde år, og har vist sig at være en helende behandlingsform til bedre velvære i krop og sind.

Jeg styrer dine energier med den måde jeg behandler på, og får dig på ingen måde til, at føle dig utilpas eller det kammer over til noget seksuelt.

Blufærdighed er tilladt, er du blufærdig, er denne behandling en rigtig god start på at overskride sin egen grænse, eller mestre din blufærdighed. Jeg behandler dig og din krop med største ydmyghed og taknemmelighed, da jeg gerne vil give dig den oplevelse af, at du forlader min klinik med masser af energi, velvære og omsorg.

HVEM KAN FÅ GAVN AF DENNE BEHANDLING?

Mænd med impotens

Mænd og kvinder med manglende sexlyst.

Mænd og kvinder som har en stressfuld hverdag, som trænger til at komme ned i gear.

Mænd og kvinder som har #hudsult

Mænd og kvinder som har en kontrolleret hverdag, som gerne vil slippe kontrollen i 1,5 time.

Det er uforudsigeligt hvad der kan ske under denne behandling, nogle kan opleve en forløsning og bryde ud i gråd, andre kan føle ekstase, føle sig frigjort. Reaktionerne er forskellige, og du er i gode hænder hos mig, jeg "samler dig op"

Massagen foregår på briks, du er helt afklædt, eller til dels. Jeg er fuldstændig påklædt, og bevæger mig rundt om briksen mens jeg behandler din krop.

Denne "90 minutters wellness" er en fuldstændig fantastisk behandling, hvor du kan krybe ind i dig selv og blive tanket op med energi som du efterfølgende udstråler til omverdenen.