download (3).jpeg

Bindevævsmassage

30/45/60 min. behandlinger

Bindevævsmassage med sugekopper har til formål at øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv, massagen udrenser de affaldsstoffer, der har ophobet sig. Affaldsstofferne transporteres, sammen med eventuelt ophobet lymfevæskevæske, over i de udrensende blodkar og videre til udrensningsorganerne. Bindevævet begynder derved at genvinde sin mere glatte og elastiske form.

Hvordan foregår bindevævsmassage? Behandlingen udføres ved et dybt træk i huden med sugekopper. Det er på ingen måde smertefuldt Efter behandlingen kan der være rødme i huden og der kan opstå blå/lilla mærker. Dette er tegn på hvor der har været størst stagnering af affaldsstoffer, disse mærker forsvinder på op til 4-7 dage, nogle gange lidt længere tid. Dette er individuelt fra person til person.


Har bindevævsmassage en effekt? Det korte svar er ja.

Bindevævsmassagen indfrier forventningerne og virker stærkt afgiftende. Forbered dig derfor på lidt flere toiletbesøg den efterfølgende dag – nøjagtigt som havde du været på en juicekur eller drukket en kop udrensende te aftenen forinden.Bindevævsmassage er effektivt i kampen mod appelsinhud, dog kræver det flere behandlinger, før man kan se resultater i den forbindelse. Bindevævsmassage adskiller sig fra den traditionelle massage form. Den er en forholdsvis blid og behagelig behandling med sugekop. Spændte område i bindevævet stimuleres, og der opstår en større blodcirkulation i området og spændinger bliver løsnet op. Hvad kan bindevævsmassage afhjælpe? Behandlingen er med til at kropsholdningen kan forbedres, samtidig med en øget fleksibilitet, dybere og forbedret vejrtrækning og større velvære.

Bindevævsmassage kan bl.a. afhjælpe:

• Nakkesmerter • Skuldersmerter • Piskesmæld • Lændesmerter • Rygsmerter • Iskiassmerter • Muskelspændinger • Migræne • Hovedpine

Bivirkninger ved bindevævsmassage

Efter behandlingen kan der være rødme i huden og der kan opstå blå/lilla mærker. Dette er tegn på hvor der har været størst stagnering af affaldsstoffer, disse mærker forsvinder på op til 4-7 dage, nogle gange lidt længere tid. Dette er individuelt fra person til person. Træthed er helt almindeligt at føle efter en behandling. Dette skyldes at kroppen arbejder på at få udskilt affaldsstofferne og at man har fået slappet godt af under behandlingen. Ingen behandlinger er ens. Kun ved at få en snak med dig omkring dine lidelser, kan vi fi nde frem til den helt rette behandlingsform.


Du er velkommen til at ringe, så vil jeg guide dig til den helt rette behandlingstype. Tlf. +45 92142434

Tlf: +45 92142434

Adr: Gymnasievej 129, 2.th, 4600 Køge
Adr: Terslevvej 14, 4690 Haslev

logo_massoer_positiv.png

Medlem af

CVR 25845676

©2020 by Klinik M Care.