Meike

Michael

 

Meike & Michael Klinik-M-Care.

Vores krop er genial den skal passes, plejes og serviceres som en bil.

Du kender det nok som bilejer, mislyde fra bilen gør at du kører til mekanikeren. Eller også er du handy nok til selv at kunne fikse problemet.

Men det er ikke altid, at du kan fikse dine spændinger og muskelsmerter, nogle gange skal der mere til end blot et par panodiler eller et varmetæppe.

Vores krop hænger sammen fra top til tå, at du har ondt i nakken kan sagtens stamme fra din lænd. Andre smerter stammer fra en dybtliggende muskel som er svær at komme til, i hvert fald hvis man selv vil prøve.

Vi har teknikkerne og ekspertisen til at løsne op i dine muskler, Vi er de rette mekanikere for din krop.

Så snart du træder indenfor i klinikken, bruger jeg mit kliniske blik på din statur, din holdning og måden du går på.

Vi har en dialog om dine symptomer og derefter undersøger jeg dig. og gennemgår med dig, den behandling jeg har tiltænkt dig.

Biler skal til service ved hver 15.000 km, det er lidt svært at sige det samme til klienterne, men jeg anbefaler ikke, at man bestiller tid når "den er gal igen". Med kontinuerlige behandlinger, holder du kroppen i balance, blodgennemstrømningen optimeres, affaldsstoffer udrenses og du har det godt i både krop og sind.

Skønhed!

Kommer indefra, og det er jo sandt. 

Den ydre skønhed tager vi os af!

Fjernelse af uønsket hårvækst og ansigtsløft uden kirurgi vha HIFU, er behandlinger vi har uddannet os i. Vi har brugt vores tid fornuftigt under nedlukningen, så vi kunne tilføre flere behandlinger i klinikken. 

Vi har testet behandlinger og maskiner på vores familiemedlemmer og os selv, andet kunne ikke lade sig gøre. Behandlingerne lever alle op til vores forventninger, eventuelle bivirkninger har vi beskrevet under selve behandlingen.

Jeg er dybt imponeret over vores HIFU, vi startede i november med at behandle strækmærker på maven af familiemedlemmet. Strækmærkerne var kommet efter stort vægttab, jeg besluttede kun at behandle den ene side, netop for at se om man kunne se forskel efter noget tid. 

En HIFU behandling viser begyndende resultat efter 3 mdr, og op til 6 mdr. 

Vi lavede en behandling medio november 2020 og april 2021 var der synlig forskel, Jeg vil lægge billeder op snarest muligt.

Læs gerne om alle vores behandlinger under Priser og behandlinger