Tantrisk energi massage

Hvad er Tantrisk Energi Massage?

En sanselig massage som er livsbekræftende, du vil kunne “mærke dig selv” hver og en berøring på din krop. Du vil også kunne opleve en trance lignende tilstand, som om du sover, men din hjerne og krop registrerer alle berøringer.

 

Hvem kan modtage tantramassage? Det kan alle, mænd, kvinder og par. Måske er du udfordret eller gået i stå på det sexuelle plan. Måske har du svært ved at mærke din krop (dig selv). Måske har du lyst til kropslig selvudvikling. Måske har du været single længe, din krop har #hudsult.

Citat fra en klient:

Hvorfor valgte du overhovedet at prøve tantra? “ Fordi det intime liv i mit ægteskab var udfordret, og jeg trængte til en sanselig oplevelse, som var helt separat fra mit liv i øvrigt. I forvejen var jeg fascineret af tantra og tankegangen bag.”

Tantramassagen er meditation for både giver og modtager. Behandlingen går ud på at skabe bevidsthed gennem berøring. Dine tanker og følelser du oplever under tantramassagen er som de er. Du behøver ikke forsøge at kontrollere dem men blot iagttage tanken eller følelsen, og sans, at du sanser berøringen.

Citat fra en klient:

Hvad var det bedste? “ Oplevelsen af, hvor vild en energi seksualiteten er, når man evner at gå 100 procent ind i sanseligheden.”

 

Tantramassagen er en døråbner til at mærke dig selv, dine sanser, din lyst og din naturlighed. I massagen mærker du altså ikke “behandleren”, men du mærker dig selv gennem dine sanser. Hvis du har erfaring med meditation, er dette redskab en fordel for dig. Derfor vil selvudvikling gennem tantramassagen ikke kun ændre og udfordre din traditionelle forståelse af seksualitet og fysisk kontakt, men det vil udvikle og gøre dig mere bevidst om din egen livsenergi og sexualitet.

Billede af Conscious Design

Åbningstider

Køge & Haslev

Mandag, torsdag og hver 2. fredag     10:00 - 15:30
Tirsdag, onsdag og hver 2. fredag       11:00 - 20:00
Lørdag                                            11:00 - 15:00
Søndag                                                  lukket

Adr: Gymnasievej 129, 2.th, 4600 Køge
Adr: Terslevvej 14, 4690 Haslev

Tlf: +45 92142434

CVR 25845676

©2020 by Klinik M Care.